Els nostres fillols

17/12/06: Apadrinament del gegant de la Colla "La Xerinola", l'Avi Josep Andreu.


22/04/07: Apadrinament dels gegantons del Baix Marquès de Falset (Priorat), l'Avi Genís, en Jaume i l'Ester.


01/05/07: Presentació en societat del gegantó Frare Crispín de Maials (Segrià) per part de la Rateta Neus.


14/09/08: Apadrinament dels dos gegants de Costa Rica, pertanyents al Cercle Internacional d'Amics dels Gegants (CIAG), a Vallgorguina (Vallès Oriental). Són El Diablo de Cartago i la Chapetona.


26/07/09: Apadrinament del nou gegantó de la colla gegantera "La Cleca" de Bràfim (Alt Camp), en Galderic. Fou apadrinat per Lo Martí de Mallol (padrí de cartró) i per Adrià Serrat (padrí de carn i ossos).


També som padrins dels gegants reis de la família Ollé de la Riba (Alt Camp), en Guerau de Jorba i na Saurina.


06/10/13: Apadrinament de la nova Cucafera "LO TRASTO" de Tornabous (Urgell). Aquest simpàtic drac fou apadrinat per Lo Martí de Mallol (del Grup de Gegants "Terra Nostra") i per Neus Emma (geganta d'Alp, a la Cerdanya).


12/03/14: Apadrinament del nou gegantó FALCONET de la Colla gegantera d'Ascó (Ribera d'Ebre). Construït per l'artesà Antoni Mujal, és una rèplica en petit del gegant Lo Falcó.


28/09/14: Apadrinament dels gegants nous de la Llacuna (Anoia), l'Andreu d'Ancosa i la Maria de Vilademàger.


13/08/16: Bateig i apadrinament del primer gegant d'Ulldemolins. Aquest alegre pagès que ve de collir olives amb la seva raspa i la borrassa penjada del coll du el nom del patró dels pagesos. Aquest és en Galderic.