La Rateta Neus, amb ella començà tot

Nom: La Rateta Neus

Pes: 7 kg

Alçada: 2'23 m

 

Data d'estrena: 6 de gener de 2001

 

Constructors: David Ventura i Neus Hosta, de Navata (Alt Empordà) 

 

HISTÒRIA

La Rateta Neus representa una rateta de peluix que tenia quan era molt petit. Quan tenia set anys acabats de fer, els Reis Mags d' Orient em varen deixar a casa el millor regal que podia haver esperat: un gegant. 

 

El 2006, va ser el 5è. Aniversari de la Rateta, i quina millor manera de celebrar-ho que fent més sortides que mai? En total van ser 18 sortides repartides per tota la geografía catalana, tenint actuacions a les quatre províncies catalanes: Girona (1), Lleida (1), Barcelona (5) i Tarragona (10).

També vam fer una sortida fora de Catalunya, a Leganès (Comunitat de Madrid), en la qual vam poder assistir gràcies als amics de Bràfim.

 

Però, com totes les coses, tot el que comença s’acaba, sis anys després, al 2007, li ha tocat retirar-se. Però... havíem de fer alguna cosa sonada per jubilar-la... i així va ser, l’últim any de la seva activitat, a part de fer unes 10 sortides per tot el territori, vam anar a l’estranger! Però no al país veí, no! Ens en vam anar a Costa Rica, on la Rateta Neus va fer les delícies de molts nens d’ aquell país durant les nostres quinze dies d’ estança allà.